Madárkórház Alapítvány

Madárkórház Alapítvány

Madármentő tábor

2016. május 30. - Madárkórház

A hortobágyi Madárkórházban te is lehetsz madármentő! Megtanulhatod, hogyan kell ellátni egy sérült madarat, kézből etethetsz vadmadarakat, nyomon követheted a gyógyulásukat, vagy akár a műtétnél, gondozásnál is besegíthetsz. Madárfotós lesünkben akár hajnalban is fotózhatsz! A halastavi madárles túrán, a Hortobágy folyó melletti Vadasparkban pedig bele leshetsz a pusztai élet titkaiba. A kézműves foglalkozásokon pedig a kézműves mesterségekkel ismerkedhetsz meg.

Tábor ideje: 2016. július 18-22 és augusztus 8-12

Korhatár: 6-18 év

Részvételi díj 30 000 Ft/fő mely tartalmazza a szállás, étkezés és a programok, belépők költségeit.

[button size="large" color="gray" style="download" new_window="false" link="http://madarpark.hu/wp-content/uploads/2016/05/jellap_terep_tabor_2016.doc"]Jelentekési lap[/button]

Jelentkezéshez kérjük a fenti jelentkezési lapot kitöltve az info@madarpark.hu e-mailcímre eljuttatni! Tárgy mezőbe kérjük feltüntetni: "madármentő tábor"

További részletek: Konyhás István (+36306212160)

A bejegyzés trackback címe:

https://madarpark.blog.hu/api/trackback/id/tr4512185654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása