Madárkórház Alapítvány

Madárkórház Alapítvány

Tegnapi pácienseink; törpegémek

2013. augusztus 27. - Madárkórház
Különös balsors jár mostanság a törpegémekre. Máskor hetekig nem kerül be hozzánk sérülten eme szép madár, tegnap kettőt is hozott a sors.
IMGA0006_3.JPG
Az elsőt délelőtt vitték a Debreceni Állat- és Növénykertbe, ahonnan munkatársunk elhozta. Orrából vér fojt, de más tünete nem volt. A szokásos rutin kezelés után a vérzés elállt, további belső vérzésre utaló jelet nem észleltünk. Szerencsére már jól van, kórtermében hamar otthon érezte magát.
201308261357.jpg
A második késő délután érkezett, Balmazújvárosról. Megtalálói egy csattanásra lettek figyelmesek az udvaron. Kerítésnek repült… Sajnos nem úszta meg könnyebb sérülésekkel. Gerince sérült, pillanatnyilag lábait nem tudja használni. Mesterséges táplálásra szorul…

 

A bejegyzés trackback címe:

https://madarpark.blog.hu/api/trackback/id/tr595480116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása