Madárkórház Alapítvány

Madárkórház Alapítvány

Támogassa alapítványunkat gyorsan, egyszerűen!

2013. július 05. - Madárkórház

Alapítványunk munkájának biztosítására továbbra is szükségünk van nagylelkű támogatóink anyagi segítségére. Mi is haladunk a korral és igénybe vesszük azokat a technikai újításokat, amelyek lehetőséget teremtenek számunkra arra, hogy „egyengethessük”, megkönnyítsük a nekünk szánt támogatások útját.
Ezért alapítványunk – számos más hasonló szervezettel együtt – csatlakozott Magyarország vezető terminálrendszerének partneri köréhez. Mostantól az ország 17 pontján bárki egyszerűen, gyorsan és kényelmesen küldhet anyagi támogatást – készpénz formájában – Alapítványunk számára a Poli.Pay terminálok segítségével.
A terminálokon számos pénzügyi művelet elvégezhető. Az újfajta, modern pénzügyi lehetőségeket szolgáltató biztonságos fizetési rendszerben mindenki, a hét minden napján, a nap 24 órájában, sorban állás nélkül gyorsan és egyszerűen elintézheti a számlafizetéssel kapcsolatos ügyeit. Sőt, a Poli.Pay arra is lehetőséget biztosít, hogy az automata visszajáró váltópénzt olyan fontos célok támogatására fordíthassa, mint például az Alapítványunk támogatása.
Mit jelent mindez a gyakorlatban? Egyszerűen annyit, hogy a terminálokon – forradalmi újdonságként – egy olyan menüpont is kialakításra került, amely lehetővé teszi azt, hogy például a közüzemi számlák befizetésekor fennmaradó töredék összeg azonnal felajánlható legyen adományként számunkra! Azaz egy 4 750 forintos számla befizetésekor a terminálba helyezett 5 000 forintos bankjegy esetén a fennmaradó 250 forintot, akár azonnal elküldheti Alapítványunk számlájára.
Sok kicsi sokra megy. Ezért kérjük, az alábbi linken (http://www.polipay.hu/polipontok) Ön is ismerje meg az önműködő terminálok elhelyezkedését, és amennyiben lehetősége van arra, azok igénybevételével támogassa munkánkat, kérjük, tegye meg azt értünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://madarpark.blog.hu/api/trackback/id/tr205392085

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása