Madárkórház Alapítvány

Madárkórház Alapítvány

FeHoVa 2012

2012. február 23. - Madárkórház

IMGA0046.JPG

A hétvégén, mint minden évben kiállítóként részt vettünk a Hungexpo területén rendezett FeHoVa (Fegyver Horgász Vadász) kiállításán. Idén az MNRSE-vel (Magyar Nemzeti Ragadozómadár-védő és Solymász Egyesület) közös standon együtt népszerűsítettük mindkét szervezet célkitűzését, ami nem különbözik a másikétól. A vadmadarak védelméről, mentéséről és gyógyításáról szólnak terveink.... Kapcsolatunk az MNRSE-vel szoros, hisz tagjai vagyunk az egyesületnek. A közös munka mindig is gördülékenyen ment, rengeteget köszönhetünk társszervezetünk minden tagjának. A kiállításon mindannyian elsősorban "ügyet" képviseltünk, nem pedig "szervezetet", példát statuálva más természetvédelmi szervezeteknek az összefogás reményében. Jelen esetben szándékosan nem írok összefogásról, hisz inkább testvérek vagyunk....

Lévén az egerészölyv éve, Csacsogó tartott velünk és persze a Családbarát kedvence Heléna.

IMGA0040_1.JPG  IMGA0038.JPG 

A kiállítás szervezőinek hála, alkalmunk nyílt mindkét szervezet színeiben mindennap előadások tartására a nagyszínpadon, melyeket igyekeztünk élő madarak bemutatásával színesíteni.

IMGA0006_1.JPG  IMGA0021.JPG IMGA0018.JPG IMGA0022_1.JPG IMGA0002.JPG

Az érdeklődők kezükre is vehették magunkkal hozott madarainkat, hogy testközelből is megismerkedhessenek eme csodálatos élőlényekkel.

  IMGA0036_1.JPG

A kiállítás ideje alatt nem felejtkezhettünk meg Helénáról a szárnyaszegett sólyoról sem, aki Bérces János, az MNRSE elnöke jóvoltából szépészeti beavatkozáson esett át...:) Túlnőtt csőre rövidítve és formára lett faragva, illetve karmai is gondosan le lettek ápolva. Röviden: kozmetikusnál járt...:)

Névtelen.jpg

IMGA0002_1.JPG

Ezúton is köszönjük az MNRSE tagjainak, önkénteseinknek és minden érdeklődőnek az aktív részvételt!

Ne felejtsük: Egy ügyet szolgálunk!

Déri Balázs

Támogassa adója 1%-ával a Madárkórház Alapítványt!

Adószám:

18557899-1-09

A bejegyzés trackback címe:

https://madarpark.blog.hu/api/trackback/id/tr394187207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása