Madárkórház Alapítvány

Madárkórház Alapítvány

Itt az Adó 1% időszaka

2011. február 08. - Madárkórház

 

Adó 1 %, hogy repülhessen!

Madárkórház Alapítvány    

 

Ugye ön is gyönyörködött már a magasban szárnyaló madarak látványában?

Őket is érheti betegség, baleset. Ők is szorulhatnak segítségre.

 

A hortobágyi Madárkórház Alapítvány 12 éve állatvédő civil szervezetként sérült, védett madarak ellátásával, gyógykezelésével foglalkozik.

 Az ország minden részéből érkeznek sérült, beteg, védett-fokozottan védett madarak, melyek / túlnyomórészt sebészeti/ állatorvosi ellátása, utókezelése és teljes gyógyulása után, a jelenlegi feltételek között, mintegy 40%-ban visszavadításra kerülnek, ezután szabadon engedjük őket. Mindezt támogatásokból, Adó 1% felajánlásokból tesszük, amihez ön is hozzájárulhat.

 

Az alapítvány által 2002 nyara óta működtetett Madármentő Kiállítás Hortobágy egyik érdekes turisztikai látványossága.  Létrehozásával a Madárkórház tevékenységét megismerni akaró, állatbarát és természetkedvelő érdeklődők, óvodai-iskolai csoportok, szakemberek igényeit igyekszünk kielégíteni.

Látványkórházunkban egyirányból átlátható, hangszigetelt üvegablakokon át a látogatók betekinthetnek a lábadozó madarakhoz és a műtőbe is, végignézhetik a gyógyulás folyamatát. Meggyőződésünk, hogy a látogató szembesülve a sokszor jóvátehetetlen vagy csak nagyon nagy erőfeszítések árán gyógyítható, emberi felelőtlenség miatt történt károkozás következményeivel, megváltoztatja a szemléletét, és igyekszik másokra is hatni. A természetvédelmi mozgalmakhoz hasonlóan, próbáljuk kicsit természetszeretőbbé tenni az embereket. Fontos számunkra a környezettudatos nevelés, hogy a gyermekek szeressék a természetet, és vele együtt ismerjék meg és védjék a madarakat.


Támogatásával  hozzájárulhat, hogy a sérült     madarak újra repülhessenek!

 

ü támogassa őket adó 1 % nyilatkozatával

ü adományokkal

ü a gyógyításhoz szükséges eszközökkel

ü legyen az önkéntesünk

ü legyen madármentő

 

Ha önnek is fontos természeti értékeink védelme segítsen velünk együtt. Ajánlja fel adója 1 %- át, hogy együtt visszaadhassuk a természetnek, ami a természeté.

Látogasson el hozzánk!

Címünk: 4071 Hortobágy, Petőfi tér 2/c

Telefon/Fax.: 0630/9-435-494, 0652/369-181

Tekinse meg honlapunkat,  vagy blogoldalunkon tájékozódhat az aktualitásokról!

Adószámunk: 18557899-1-09

A bejegyzés trackback címe:

https://madarpark.blog.hu/api/trackback/id/tr52647188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása