Madárkórház Alapítvány

Madárkórház Alapítvány

Az én állattörténetem - pályázati felhívás

2015. október 12. - Madárkórház

 

A hortobágyi Madárkórház Alapítvány irodalmi pályázatot hirdet általános és középiskolás tanulók számára „Az én állattörténetem” címmel.

A nevezõktõl elsõsorban olyan írásokat várunk, amelyek személyes élményen alapulnak, azonban nem zárjuk ki a pályázók körébõl azokat sem, akik képzelt történettel (mesével) jelentkeznek. A pályázatnak mûfaji kötöttsége nincs; prózai és verses elbeszélés egyaránt benyújtható. Az írásmû terjedelme minimum 1.000 karakter lehet, és nem haladhatja meg a 10.000 karaktert. Az e-mailben benyújtott pályázatokat Times New Roman betûtípussal, 1,5-es méretû sortávolsággal írva, 12-es betűmérettel, Word formátumban, csatolt file-ként kérjük!

A pályázatokat 2015. december 31-ig postai vagy elektronikus úton kérjük eljuttatni a Madárkórház lent található elérhetőségeire. Az írásokat öttagú zsûri bírálja el: Arany Lajos mûvészeti író – Debrecen; Gál Ilona állatvédõ, kutyakiképzõ – Debrecen; Tulipán Tamásné tanító, újságíró – Debrecen; Lehoczky Krisztián a Mályi Természetvédelmi Egyesület elnöke – Mályi. A zsûri elnöke dr. Déri János a hortobágyi Madárkórház intézetvezetõ állatorvosa. A pályázat ünnepélyes eredményhirdetésére és a díjak átadására a Magyar Kultúra Napján, 2016. január 22-én a hortobágyi Madárkórházban kerül sor.

Valamennyi pályázó és két családtagja egy alkalommal ingyenesen megtekintheti a madárkórházat. A díjazott írások szerzõit egy-egy képzõmûvészeti alkotással, DVD-vel valamint könyvvel jutalmazzuk. A díjazottak és két családtagjuk egy éves idõtartamú ingyenes belépést nyernek a hortobágyi Madárkórházba. A legszínvonalasabb pályamûvek megjelennek a Pusztadoktor Magazinban, valamint a Debreceni Református Hittudományi Egyetem honlapján, a www.licium.hu weboldalon.

 

A pályázathoz kérjük mellékelni a pályázó
nevét,
életkorát,
posta- és e-mail címét,
iskolája pontos elnevezését és postacímét!

Postacímünk: Madárkórház Alapítvány, 4071 Hortobágy, Petõfi tér 6.

E-mail címünk: madarkorhaz@gmail.com

A bejegyzés trackback címe:

https://madarpark.blog.hu/api/trackback/id/tr387961996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása