Madárkórház Alapítvány

Madárkórház Alapítvány

Gyűlnek a fellegek…….Ugye segítetek????

2013. július 12. - Madárkórház

Kedves Mindenki! Egy kis segítséget kérnénk Tőletek, akik még sosem hagytatok cserben minket. Pénzgyűjtő akcióba fogunk, mivel rengeteg felújítási munkálatot kellene elvégeznünk, a gyermekröptető felújításától a nagyröpde áthálózásáig. Ezen felül, sajnos kinőttük magunkat, egyre több beteg kis tollasunk van, akiket szeretnénk meggyógyítani, felnevelni! Ezért új röpdéket is építenünk kell, hogy sérült madárkáink kényelmes, nyugodt körülmények között gyógyulhassanak. Mindezek halaszthatatlan dolgok lennének, amire sajnos nincs anyagi keretünk. A szükséges összeg egy aprócska részét fedezné, ha el tudnánk adni ezeket a cserepeket, hiszen most minden forint számít. Szépen kérünk Benneteket, Madárbarátok, legalább egy megosztással lendítsetek az ügyön, ha cserépre nincs is szükségetek!  Adományaitokat pedig a következő bankszámlaszámon továbbra is hálásan fogadjuk: Madárkórház Alapítvány, TKSZ 59900029-10001868. Nagyon szépen köszönünk bármilyen segítséget előre is!

Információk a cserepekről a 0630/9-435-494 -as telefonszámon, illetve a következő linken: http://www.jofogas.hu/hajdu_bihar/Bontott_bekescsabai_hofogo_tetocserep_elado_2800db_10596684.htm?ma=1

A bejegyzés trackback címe:

https://madarpark.blog.hu/api/trackback/id/tr325401676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása