Madárkórház Alapítvány

Madárkórház Alapítvány

Madárkarácsony

2012. december 09. - Madárkórház

December van, leesett a hó. El is ment már a Télapó.

Viszont jön a Karácsony! Már biztosan mindenki várja.

A Madárkórház kis betegei és velük együtt szabadon élő társaik is ünnepelnek.

Persze, nekik nem játékot, szép könyveket hoz a Jézuska. De egy finom vacsorát mindenképpen! Ez nem merül ki persze a sült hal, a töltött pulyka és a forralt bor íz világában, mivel ők nem ezt szeretik…., vagyis nem is tudják mi az. Viszont madárberkekben úgy csiripelik, hogy lesz itt minden földi jó, szotyi is, meg mogyoró, igazi begybevaló!

Szeretettel várunk tehát minden madárbarátot, természetkedvelőt a Madárkarácsonyra, ahol a kedves jelenlévők egy-egy maréknyi finomsággal gondoskodhatnak arról, hogy tollruhás barátainknak is ünnep legyen az ünnep.

A madármenü választható, persze kizárólag szárnyasaink kénye- kedve szerint.

Valamint látogatóinknak egy aprócska meglepetéssel is készülünk, persze azt leszámítva, hogy ezen a napon a gyermekeknek a belépés hozzánk ingyenes.

Helyszín: Hortobágyi Madárpark

Időpont 2012.12.22

    

 IMGA0026.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://madarpark.blog.hu/api/trackback/id/tr444956589

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása