Madárkórház Alapítvány

Madárkórház Alapítvány

Augusztusi szám

2009. november 30. - Madárkórház

 Megjelent a Pusztadoktor Magazin, a Hortobágyi Madárpark és Madárkórházkiadványának augusztusi száma.

A lap rendszeres olvasói bizonyára emlékeznek, milyen sokat foglalkoztunk a sasmérgezésekkel. Néhány hónap szünet után ez a téma sajnos újra előkerült, újabb mérgezés történt, a Madárkórházba beszállított fiatal parlagi sast a kezdeti remények ellenére sajnos nem sikerült megmenteni. Összefoglaló cikkünk a harmadik oldalon olvasható. 
Örömtelibb esemény a Pilis Természetvédelmi Egyesület, a Madárvilág Non Profit Kft., a Duna-Ipoly Nemzeti Park közös kezdeményezése, a Madárkórházból az Ipolyságba átszállított, színes gyűrűvel és műholdas adóval ellátott fiatal gólyák szabadon engedése, melyről szintén írunk. Olvashatnak még a címlapon is szereplő, és Hortobágyon hamarosan „főszerephez” jutó darvakról, valamint közöljük a júliusi lapszámban elkezdett albániai élménybeszámoló befejezését.

Itt találják a korábbi számokat.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://madarpark.blog.hu/api/trackback/id/tr32835022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása