Madárkórház Alapítvány

Madárkórház Alapítvány

Állatok Világnapja

2015. október 03. - Madárkórház
Ünnepeljétek velünk kedvenceiteket, az állatokat!

Assisi Szent Ferenc, az állatok védőszentjének emléknapját ünnepeljük e jeles napon. Rá emlékezünk, védenceivel pedig ismerkedünk, tanulunk róluk, hogy az év minden napján szeretettel közelítsünk feléjük, csodáljuk őket, védjük élőhelyeiket.

Október 4.-én minden kedves érdeklődőt sok szeretettel, színes, interaktív madaras programokkal vár a Madárkórház Alapítvány csapata! Bepillanthattok munkánkba, sőt még segíthettek is nekünk. Lelkes vállalkozók segíthetnek egy egy kezelésnél, miközben kollégánk készséggel mesél a madarak sérüléseiről, részt vehettek a madarak etetésében, solymászbemutatóink keretében fotózkodhattok madarainkkal is. Mindezen túl felmérhetitek tudásotokat a madártoll-felismerő versenyünkön is!

Programok:
Egész nap:

Látványkezelések

Ingyenes tárlatvezetés

Fotózkodás madarakkal

11:00: Tollfelismerő verseny
12:00 solymászbemutató
15:00 solymászbemutató
16:00 Látványetetés

A bejegyzés trackback címe:

https://madarpark.blog.hu/api/trackback/id/tr347885426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása