Madárkórház Alapítvány

Madárkórház Alapítvány

Születésnapodra

2013. április 11. - Madárkórház

IMGA0012

„Te sosem fogsz megöregedni. Az élet lassan elvonul majd az arcod fölött, ennyi lesz, semmi több, és te attól még szebb leszel. Öreg csak az, aki már nem érez semmit. „

(Erich Maria Remarque)

 

Dr. Déri János, állatorvosunk, alapítónk, és az alapítvány vezetője ma töltötte be életének 53. évét . A  sors úgy hozta, hogy a mai napon eme dátummal vált megújult honlapunk nyilvánossá. Így hát ez a megújulás szóljon az Ő tiszteletére, méltó születésnapi ajándékként!

Megújult honlapunk egy hely, ahova érdemes visszatérni!

Olvasóink nem csak hasznos tanácsokkal, információkkal gazdagodhatnak a természetvédelem terén, hanem betekintést nyerhetnek az itt folyó munkába. Olvashatják híreinket, értesülhetnek közelgő eseményeinkről, programjainkról, nyeremény-játékainkról is. Küldhetnek közvetlen üzenetet, letölthetik kiadványainkat, közhasznú dokumentumainkat, és egy háromdimenziós séta részesei is lehetnek. Egy mondatban: Részesei lehetnek életünknek!

Tekintsék meg: http://madarpark.hu/

Az oldal létrehozásáért, a további fejlesztéséért, gyors, pontos és mindig precíz munkájáért szeretnénk kifejezni köszönetünk és hálánk a Deeb-IT Kft-nek!

deeb

A bejegyzés trackback címe:

https://madarpark.blog.hu/api/trackback/id/tr645216948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása