Madárkórház Alapítvány

Madárkórház Alapítvány

Tipi és Tapi a Madárkórházban

2011. február 08. - Madárkórház

 Egy kis érdekesség:

 

Tavasszal két kicsi nyári lúd került be a hortobágyi Madárkórházba. Egy főút mentén találták megmentőik, szüleiket és testvéreiket elütötték, Ők elárvultak...

Sólymász kollégánk személyében azonban hamar új "mamára" találtak. Ezzel ismét bebizonyosodott a világ előtt Konrad Lorenz elmélete.:)

Tóth Jánost, mint anyjukat követik mindenhová. Csak rá hallgatnak, lépten-nyomon a sarkában vannak. Elkísérik dolgára, bárhol legyen is az.

Minj jó szülő, példát kell mutasson. Meg kell tanulják a világ rendjét. Tudniuk kell, mi az ami ehető és mi nem. Ha koszosak, hát bizony fürdeni kell...

 

Egy valamire való madár azonban repülni is tud. Tipi és Tapi előtt ez sem lehet akadály, hogy örömet okozzanak. A két ragaszkodó árva bizony még a levegőben sem veszti szem elől gondviselőjét..

 

A bejegyzés trackback címe:

https://madarpark.blog.hu/api/trackback/id/tr132646745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Arwen72 2011.04.28. 10:33:15

És a kaland kezdődik előlről........:)

Arwen72 2011.05.02. 09:42:11

Meg persze remélem a videózás is kezdődik előlről.
Szerinem sikergyanús lenne.:)
süti beállítások módosítása