Madárkórház Alapítvány

Madárkórház Alapítvány

Piroska, az új „önkéntesünk”

2013. március 11. - Madárkórház

201303041019.jpg

Mint emlékeztek, a Ford Hungary promóciójában alapítványok gyűjthették szavazataikat, egy használt gépjármű elnyerésének fényében. Sajnos, az említett szavazást nem mi nyertük, azonban a kezdeményezésen felbuzdulva Dr. Debreceni Róbert és baráti társasága meglepett minket egy nagylelkű adománnyal. Egy tűzpiros, Piaggio kisbusszal.

 

Megkaptuk Piroskát!

A Fehován standoltunk, amikor telefonon kaptuk a hírt: elkészültek a papírok, átvehetjük a Madárkórház új madármentő kisautóját. Majosháza Budapesttől pár tíz km-re van, az M0-ástól hamar elértük a Molnár Kft Suzuki – Chevrolet szalonját. A pici piros kisbusz épp akkor állt ki a parkolóba. Frissen fényezett, jó állapotú, frissen vizsgáztatott sokajtós Piaggio kisbusz vidáman várta új gazdáját. Molnár úr a tulajdonos és a Kft. ügyvezetője kedvesen fogadott, átadta a kulcsokat, és elmagyarázta, hogy a 800 cm3-s kisautó 600 kg terheléssel is elmegy az autópályán, kis fogyasztású, üzembiztos, de szükség esetén az alapvetően Suzuki kompatibilis alkatrészekkel olcsón javítható. Kovács István munkatársunk – aki a legtöbbet fogja hajtani – birtokba is vette, és Piroskának nevezete el. A Fehováról hazafelé a kiállítási anyag egy részét Piroskával szállította. Azóta volt már takarmányért, és mentett madárért is. Tehát, Piroskának jól megy a munka!         

Dr. Debreceni Róbert ügyvéd finanszírozta az autót, a vizsgáztatást, az átírást, az egész évi biztosítását és még az üzemanyagot is Majosházától Hortobágyig. Hálásan köszönjük Ügyvéd Úr!

Dr. Déri János

DSCN7178.JPG

DSCN7181.JPG

DSCN7199.JPG

DSCN7193.JPG

DSCN7188.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://madarpark.blog.hu/api/trackback/id/tr595128233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása