Madárkórház Alapítvány

Madárkórház Alapítvány

Egy "szabad" hétvége - 2016.03.03

2016. március 03. - Madárkórház

Szombaton szabadon bocsájthattuk gyógyult egerészölyveinket, valamint barna rétihéjánkat. A boldog pillanatokból kollégáink, önkénteseink és látogatóink egyaránt kivehették a részüket.

Vasárnap a gyönyörű időben folytatódott a már egészséges pácienseink szabadon bocsájtása. Egy agyrázkódásból helyre jött karvalytól, egy áramütésből gyógyult egerészölyvtől, és egy szárnysérülésből felépült hollótól búcsúzhattunk. A hollót még a nyáron találták Pestszentimrén. Megtalálója személyesen is ellátogatott hozzánk a mai eseményre, ahol saját kezűleg adhatta vissza az általa mentett madár szabadságát. Köszönjük "Oszkár", a holló nevében is Sztefopulu Erikának a mentést!

Videók:

Gyógyult pácienseink szabadon engedése - 2016.02.27-28Szombaton szabadon bocsájthattuk gyógyult egerészölyveinket, valamint barna rétihéjánkat. A boldog pillanatokból kollégáink, önkénteseink és látogatóink egyaránt kivehették a részüket. Vasárnap a gyönyörű időben folytatódott a már egészséges pácienseink szabadon bocsájtása. Egy agyrázkódásból helyre jött karvalytól, egy áramütésből gyógyult egerészölyvtől, és egy szárnysérülésből felépült hollótól búcsúzhattunk. A hollót még a nyáron találták Pestszentimrén. Megtalálója személyesen is ellátogatott hozzánk a mai eseményre, ahol saját kezűleg adhatta vissza az általa mentett madár szabadságát. Köszönjük "Oszkár", a holló nevében is Sztefopulu Erikának a mentést!
Közzétette: Hortobágyi Madárpark – 2016. február 29.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://madarpark.blog.hu/api/trackback/id/tr388612638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása