Madárkórház Alapítvány

Madárkórház Alapítvány

Az én állattörténetem - irodalmi pályázat ünnepélyes díjátadója

2016. február 06. - Madárkórház

cikkteteje

A hortobágyi Madárkórház által 2015 novemberében meghirdetett irodalmi pályázat eredményesen lezárult. Valamennyi kitűzött célunk megvalósult; úgy részleteiben mint összességében pozitív mérleget vonhatunk. A kiíráskor egyik célunk volt annak felmérése, hogy a felnövekvő nemzedék miképp viszonyul a természethez, különösképp az állatokhoz. Célunk volt az is, hogy arra inspiráljuk a fiatalokat, hogy az állatok iránti érzelmeiket gondolatokba, történetekbe foglalják, példát mutatva ezzel szűkebb-tágabb környezetükben élő kortársaiknak. Százharmincnégy pályázat érkezett az ország minden részéről. Sokféle írásmű, sokféle megközelítés, sokféle stílus. A legfontosabb azonban valamennyi írásműben azonos: az állatok iránti elkötelezettség, a sorsukkal való azonosulás nagyszerű képessége.  Kívánjuk valamennyi szerzőnek, hogy őrizze meg ezt a nemes érzelmet.

Pályázatunk díjazottjai január 29.-i ünnepségünkön vehették át nyereményeiket. Gratulálunk a sikerekhez, valamint köszönjük, hogy ilyen szép számban el tudtak jönni a rendezvényre!

Rengeteg csodaszép történetet kaptunk. A díjazott pályaműveket ITT olvashatjátok el!

 

A hvtv adásából:

A bejegyzés trackback címe:

https://madarpark.blog.hu/api/trackback/id/tr328612628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása